HOME
Home » Bisnes » Buat Duit Dengan Fingo Apps Teknik Pemasaran Facebook

Buat Duit Dengan Fingo Apps Teknik Pemasaran Facebook

Posted at | Categorised in Bisnes

Buat duit dengan Fingo Apps – Bersedia untuk menghasilkan wang dengan aplikasi fingo, sama ada anda ingin membuat platform ini sebagai perniagaan dropship anda atau anda berkongsi link affiliate dan menjana wang dengan menjadi pemilik perniagaan dengan fingo.

Memahami teknik pemasaran untuk buat duit dengan fingo dan menguasai teknik SEO

Buat Duit Dengan Fingo Apps

Sebelum kita pergi jauh pasti ramai yang tertanya-tanya apa itu Fibgo?

Apa Itu Fingo?

Bagi saya, ia mudah, ia adalah aplikasi membeli-belah dalam talian seperti Shopee dan Lazada. Di mana item yang dijual lebih murah di pasaran dengan menawarkan rakyat Malaysia dan rakan-rakan mereka yang ingin menjadi pembeli atau pemilik perniagaan dengan fingo.

Kenapa Pilih Fingo?

Kerana kilang-kilang di China tahu pengasas dan pengalaman mereka.

Yi Jianping (dikenali sebagai Dong Fang) mempunyai pengalaman luas dalam teknik jualan, promosi internet dan e-dagang. Kemahiran ini telah dipelajari dan terkumpul lebih dari 13 tahun semasa bekerja di Kumpulan Alibaba.

Sejak 2004, semasa bekerja di Alibaba Group, Yi Jianping telah terlibat dalam banyak keputusan strategik dan telah mencapai keputusan yang luar biasa.

Antaranya adalah penubuhan Ali Mom, jabatan pemasaran dalam talian Alibaba, jenama dan peruncit terbesar China. Sebelum membuka platform e-dagang sosial Fingo, Yi Jianping adalah pengarah kanan Alibaba Pictures.

Mengapa Perlu Menjadi Preferred Shopper (PS) Dalam Fingo?

Ramai yang tidak sedar boleh buat duit lumayan dalam Fingo Network!

Dapatkan Baucer

Menjadi pemilik perniagaan boleh mendapatkan lebih banyak baucar dari pendaftaran rakan kongsi RM5 shopper.

Buat duit

Jana pendapatan dari semua orang yang membeli produk dan menaik taraf kepada Business Owner (BO)

Dropship

Boleh menggunakan platform ini untuk membuat dropship kerana platform ini menghubungkan anda dengan kilang yang menghantar terus ke Malaysia menggunakan perkhidmatan penghantaran tempatan.

Ia adalah 5 kali lebih murah daripada pusat membeli-belah online lain!

Seperti yang saya tulis ini saya telah membandingkan harga pasaran. Harga di fingo sangat murah!

Saya secara peribadi melihat bukti rakan berkongsi tentang aplikasi bingo, dia memperoleh pendapatan RM25k mingguan dengan membelanjakan beberapa ratus ringgit mempromosi aplikasi fingo di media sosial.

Buat Duit Dengan Fingo Apps Teknik Pemasaran SEO

Pada masa ini, kebanyakan rakan kongsi yang mengambil peluang itu adalah kumpulan dari China, tidak banyak rakan perniagaan dari kalangan Malaysia untuk mengambil peluang.

Pada masa yang sama, ramai yang tidak melihat peluang untuk menggunakan aplikasi fingo ini untuk jualan dalam talian dropship. Kebanyakan pembekal dalam platform ini adalah kilang-kilang langsung di China. Jadi harganya lebih rendah, anda boleh menaikkan harga sekali atau 5 kali ganda!

Inilah cara anda membuat wang dengan Fingo!

Untuk membuat affiliate ini, Fingo memberikan link affiliate hanya kepada rakan-rakan yang menaik taraf kepada PREFERRED SHOPPER (PS), jadi ambil peluang untuk mempromosikan aplikasi ini di media sosial, anda akan membuat banyak duit setiap kali rangkaian anda membuat belian.

Ambil kesempatan ini untuk mempromosikan di Facebook, Instgram dan blog tentang Fingo ini untuk menghasilkan wang. Saya memilih fingo kerana ia berurusan terus dari kilang. Ia membolehkan pengguna membuat jualan berulang dan saya boleh menggunakan platform ini untuk membuat jualan produk dropship di laman e-dagang lain.

Ambil peluang terbuka ini sementara belum terlewat, kerena mereka hanya mengambil 500,000 pengguna sahaja!

Whatsapp saya

Daftar di sini

Pastikan line internet anda stabil.

Baca ini dulu:
buat duit dengan fingo
fingo penipu

Tags :

No comment for Buat Duit Dengan Fingo Apps Teknik Pemasaran Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post to Buat Duit Dengan Fingo Apps Teknik Pemasaran Facebook

Kesan Covic 19 Kepada Perniagaan Kecil

Kesan Covic 19 Kepada Perniagaan Kecil

Posted at

Hari ini, sudah masuk fasa ke 2 Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dijalankan! Di dalam fasa 2 ini, ianya sedikit diperketatkan. Kebanyakkan kedai kini, hanya... Read More

Program Buat Duit Affiliate Terbaik Yang Membayar Komisen Yang Tinggi

42 Program Buat Duit Affiliate Terbaik Yang Membayar Komisen Yang Tinggi

Posted at

42 Program Buat Duit Affiliate Terbaik Yang Membayar Komisen Yang Tinggi Setiap hari, beribu-ribu penerbit mendapat manfaat daripada aliran masuk tunai berulang dengan berkepentingan... Read More

Tips Membuka Perniagaan Kedai Kopi Yang Berjaya

13 Tips Membuka Perniagaan Kedai Kopi Yang Berjaya

Posted at

Jika anda seperti saya, anda mula setiap hari dengan secawan kopi. 13 Tips Membuka Perniagaan Kedai Kopi Yang Berjaya Di seluruh dunia, pakar menganggarkan... Read More

Bagaimana Cara Menjual Makanan Ringan Anda Sendiri

Bagaimana Cara Menjual Makanan Ringan Anda Sendiri

Posted at

Bagaimana cara menjual makanan ingan? Persoalan ini selalu menjadi kepada orang yang berminat menjalankan bisnes makanan ringan tetapi tak tahu bagaimana nak memulakannya. Jika... Read More

Idea Perniagaan Kecil Yang Paling Menguntungkan

10 Idea Perniagaan Kecil Yang Paling Menguntungkan Di Malaysia

Posted at

Ramai rakyat Malaysia mempunyai impian untuk melarikan diri dari kerja pejabat yang membosankan dan memulakan perniagaan kecil di rumah mereka. Walau bagaimanapun, disebabkan isu-isu... Read More