HOME
Home » Bisnes » Buat Duit Dengan Aplikasi Fingo Sambil Shopping Santai

Buat Duit Dengan Aplikasi Fingo Sambil Shopping Santai

Posted at | Categorised in Bisnes

Buat duit dengan aplikasi Fingo sambil shopping santai dari rumah. Dalam masa yang sama jana pendapatan harian RM50 hingga RM1000 guna handphone dari mana sahaja 24 jam sehari.

Potensi install Fingo Apps

  • Orang lain shopping anda dapat duit 10% dari pembelian mereka. Bayangkan jika ada 1000 orang di rangkaian anda membeli RM100 setiap orang sebulan? Buta-buta anda dapat RM10,000 setiap bulan.
  • Jika anda sendiri membuat pembelian, anda akan mendapat 10% komisen dari pembelian anda sendiri.
  • Daftar seorang Preferred Shopper, anda dibayar RM50.
  • Jika anda telah menjadi Affiliate Marketer anda akan menerima bayaran RM100 bagi setiap alhi upgrade ke Preferred Shopper.
  • Memiliki e-commerce sendiri – Bukan mudah untuk mebangunkan sebuah e-commerce, malahan memerlukan kos yang sangat tinggi. Anda bertuah kerana Fingo menyediakan e-commerce untuk anda. Apa yang perlu dilakukan hanya kongsikan link produk yang anda gemari.

FINGO Apps social E-commerce mendapat liputan daripada TV Malaysia – Potensinya sangat besar dalam industri e-Commerce untuk anda jadikan sumber pandapatan kedua di mana-mana sahaja anda berada ” best start up idea for biggest ”

Jadi usahawan online dan mula buat duit melalui kedai online anda dengan kaedah Affiliate Fingo Apps Social E-commerce.

Buat Duit Dengan Aplikasi Fingo Sambil Shopping Santai

Baca juga:

Buat Duit Dengan Fingo Apps
Fingo haram?
Fingo skim cepat kaya?
Kenapa buat bisnes Fingo?

Potensi yang sangat tinggi dan pasaran yang sangat luas, jika anda suka shopping, orang lain juga sama seperti anda. Jadikan keseronokkan orang lain berbelanja sebagai sumber pendapatan anda!

Saya minat nak buat duit dengan Fingo tapi tak tahu cara nak lakukan!

Anda bertuah kerana sampai ke website ini, ada banyak tips bagaimana nak lakukan bisnes Fingo ini. Ianya sangat sesuai dengan orang yang tidak mahu atau tidak mampu mengeluarkan modal besar untuk mulakan perniagaan. Modalnya sangat rendah dan risikonya hampir-hampir tiada risiko.

Betul ke bisnes Fingo tiada risiko?

Itu soalan yang sangat baik. Sebelum anda bermula cuba anda fahamkan, untuk menyertai bisnes Fingo ini anda dikehendaki membeli gift packyang terpilih berharga RM199 ke atas. Dengan hanya sekali pembelian itu anda sudah layak menjadi Preferred Shopper yang akan diberikan link affiliate dan anda diberi hak menjemput sesiapa sahaja mendaftar sebagai pembeli di bawah anda.

Jadi sebenarnya anda tidak keluarkan modal langsung kerana anda dapat give pack yang anda beli. Itu sahaja, jangan risau kerana barang yang anda beli sangat berkualiti dan sama nilai dengan harga yang anda beli.

Apa Itu Fingo?

Fingo adalah aplikasi e-commerce untuk shopping secara online. Anda boleh download di Playstore atau Appstore di handphone anda. Nak mudah klik di sini.

Fingo apps sama macam Lazada dan Shopee cuma Fingo tidak menggunakan pengiklanan tradisional di media massa. Fingo memberi peluang kepada anda dan saya dan sesiapa sahaja untuk mempromosikan laman web mereka dan memberikan ganjaran tunai mengikut tahap-tahap tertentu.

 

Tags :

No comment for Buat Duit Dengan Aplikasi Fingo Sambil Shopping Santai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post to Buat Duit Dengan Aplikasi Fingo Sambil Shopping Santai

Kesan Covic 19 Kepada Perniagaan Kecil

Kesan Covic 19 Kepada Perniagaan Kecil

Posted at

Hari ini, sudah masuk fasa ke 2 Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dijalankan! Di dalam fasa 2 ini, ianya sedikit diperketatkan. Kebanyakkan kedai kini, hanya... Read More

Program Buat Duit Affiliate Terbaik Yang Membayar Komisen Yang Tinggi

42 Program Buat Duit Affiliate Terbaik Yang Membayar Komisen Yang Tinggi

Posted at

42 Program Buat Duit Affiliate Terbaik Yang Membayar Komisen Yang Tinggi Setiap hari, beribu-ribu penerbit mendapat manfaat daripada aliran masuk tunai berulang dengan berkepentingan... Read More

Tips Membuka Perniagaan Kedai Kopi Yang Berjaya

13 Tips Membuka Perniagaan Kedai Kopi Yang Berjaya

Posted at

Jika anda seperti saya, anda mula setiap hari dengan secawan kopi. 13 Tips Membuka Perniagaan Kedai Kopi Yang Berjaya Di seluruh dunia, pakar menganggarkan... Read More

Bagaimana Cara Menjual Makanan Ringan Anda Sendiri

Bagaimana Cara Menjual Makanan Ringan Anda Sendiri

Posted at

Bagaimana cara menjual makanan ingan? Persoalan ini selalu menjadi kepada orang yang berminat menjalankan bisnes makanan ringan tetapi tak tahu bagaimana nak memulakannya. Jika... Read More

Idea Perniagaan Kecil Yang Paling Menguntungkan

10 Idea Perniagaan Kecil Yang Paling Menguntungkan Di Malaysia

Posted at

Ramai rakyat Malaysia mempunyai impian untuk melarikan diri dari kerja pejabat yang membosankan dan memulakan perniagaan kecil di rumah mereka. Walau bagaimanapun, disebabkan isu-isu... Read More