HOME
Home » Marketing » Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Berhasil Jana USD1,312.70 Dalam Masa 12 Hari

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Berhasil Jana USD1,312.70 Dalam Masa 12 Hari

Posted at August 1st, 2018 | Categorised in Marketing

Teknik buat duit Clickbank CB Method  – Jika anda tercari-cari teknik buat duit di internet tanpa modal besar, anda telah berada di tempat yang betul. Saya akan tunjukkan satu lubuk buat duit gila-gila bukan sahaja oleh internet marketer antarabangsa tetapi ramai anak Malaysia yang berjaya menjana pendapatan tambahan . Seorang student yang betul-betul newbie pun mampu buat USD1,845 atau RM7,380 dalam masa 12 hari, malah ada yang berjaya menjana USD3,214.46 atau RM12,749.46 dengan teknik buat duit Clickbank CB Method.

Anda pernah dengan Clickbank?

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Berhasil Jana USD1,312.70 Dalam Masa 12 Hari

Jika tak pernah, ini saya nak bagi tahu, Clickbank  bukan macam bank Cimb atau Maybank, tetapi ianya tempat lambakan produk-produk yang laku keras untuk dijual secara online di internet. Dari Clickbank Affiliate Marketplace terdapat ribuan produk fizikal dan digital yang boleh anda jual dengan mudah, cumanya anda hanya perlu tahu trik dan teknik yang betul sahaja.

Bagi anda yang tercari-cari teknik clickbank yang paling berkesan dan berhasil untuk buat duit dengan clickbank 2018, anda wajib baca apakah teknik clickbank CBMethod yang mempunyai seramai 721 orang student yang rata-ratanya buat duit “under ground” dalam senyap-senyap.

Teknik CB Method dipelopori oleh tuan Abdul Malek dan dua lagi rakan beliau yang yang sepenuh masa melakukan kerja-kerja “research and development” di Clickbank sehingga terhasilnya teknik yang sangat mudah ini.

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Berhasil Jana USD1,312.70 Dalam Masa 12 Hari

Ini pendapatan student yang betul-betul newbie! 

Macam Mana Buat Duit Dengan ClickBank?

Anda tahu, saya pun tahu ClickBank adalah tempat lambakan paling besar produk digital dan produk fizikal di dunia yang memberi peluang anda menjana pendapatan lumayan tanpa modal yang besar.

Tak perlu juga pengetahuan tinggi tahap Master untuk jana duit di sini.

Clickbank telah wujud sejak tahun 1998 dan tidak pernah gagal membayar komisen kepada internet marketer setiap bulan. Bayangkan jika Clikbank menipu dan gagal buat bayaran kepada ribuan affiliater, sudah pasti laman web mereka telah ditutup, betul tak?

Clickbank bukan sahaja mempunyai ribuan produk, tetapi mereka mempunyai produk yang “Highly Trusted” yang dibeli oleh pelanggan-pelanggan melalui sistem bayaran yang selamat dan dipercayai.

Pendapatan yang anda perolehi adalah hasil dari usaha anda mempromosi produk-produk terbaik yang mendapat permintaan tinggi setiap hari. Anda hanya perlu mendaftar sebgai affiliate di clickbank.com secara percuma.

Apa yang saya dapat setelah mendaftar di clickbank.com?

Anda akan dapat melihat dan mengkaji ribuan produk digital dan fizikal untuk anda pasarkan di internet, tanpa perlu pergi ke USA untuk mendapat dan memasarkannya. Mudah bukan?

Tapi tentu anda menghadapi masalah nak tahu mana produk yang laku keras dan mana produk yang akan bazirkan duit dan masa anda, betul tak? Itulah sebab saya beritahu anda tentang teknik buat duit Clickbank CB Method yang dipelopori oleh anak Malaysia yang menggunakan bahasa Melayu yang anda faham.

Boleh je anda beli panduan-panduan yang berlambak di pasaran dalam Bahasa Inggeris tu, tapi akhirnya anda akan kecewa kerana tak faham dan tak sesuai dengan keperluan anda di Malaysia. Ada faham?

Testimoni sebenar student-student CB Method yang berjaya hasilkan komisen:

 

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Berhasil Jana USD1,312.70

 

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Berhasil Jana wang

Anda akan diajar sehingga berjaya menjana pendapatan seperti ini tanpa ditinggalkan bersendirian.

Setetal anda mendaftar sebagai student, anda akan diserap ke dalam Group Suppot VIP dan diberikan modul-modul pengajian tanpa tertinggal walau satu pun.

Apa yang akan anda terima setelah bergelar student Teknik Buat Duit Clickbank CB Method?

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method

# 18 video CB Method dan sekarang telah ditambah dengan teknik-teknik tambahan mengikut keperluan semasa. Anda tak perlu lagi membuat Try and Error untuk mendapat 1 sale di Clickbank.

# Magic Skrip yang memudahkan anda menghantar pelanggan terus kepada “Check Out ” tanpa banyak soal.

# Article Structure  – Bukan sahaja anda diajar tentang susunan artikel yang convert, malah anda akan ditunjukkan bagaimana menghasilkan artikel berkualiti tinggi dalam lenggok Bahasa Inggeris US tanpa melakukan kesalahan grammer. Ramai yang kantoi bab ini. Tapi CB Method akan tunjukkan method yang sebenar kenapa student CB Method berjaya menghasilkan artikel yang covertion tinggi.

# Web Template – Anda ada banyak pilihan, dalam module CB Method, anda akan ditunjukkan bagaimana mendapat dan menggunakan template pro tanpa menggunaan code HTML, hanya copy and paste sahaja. Tapi anda bebas menggunakan apa saja template kegemaran anda.

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Berhasil

# Keyword list – Pemilihan keyword adalah proses terakhir penentu kejayaan anda, anda tak perlu bersusah payah mencari dan “test” keyword yang convert, semuanya telah disediakan dan akan ditunjukkan kepada anda step by step.

# Group Support – Dalam group ini anda tidak dibenarkan “membuat bising” tentang perkara lain selain dari berbincang dan bertanya tentang Teknik Buat Duit Clickbank CB Method. Itu sahaja!.

# Free Update – Internet dan Clickbank sentiasa berubah, teknik juga perlu berubah, teknik yang ampuh hari ini mungkin tidak berguna lagi 2, 3 tahun akan datang. Anda akan dikemaskini tentang perubahan ini bagi menjamin anda tidak ketinggalan.

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Teknik Buat Duit Clickbank CB Method

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method

 

Pasti anda tertanya-tanya banyak mana ClickBank bayar komisen kepada anda sebagai affiliate? Jawapannya, rata-rata affiliate akan mendapat 75% malah ada yang sehingga 90% dari harga jualan sesuatu produk hasil dari usaha keras anda mempromosikan produk mereka.

Mengapa tinggi sangat komisen? masuk akal ke?

Jangan bimbang, jumlah itu memang masuk akal kerana komisen yang tinggi ni biasanya bagi produk digital seperti ebook atau video. Jadi jika anda berjaya menjual produk digital berkali-kali, mereka akan mendapat untung berkali-kali hasil dari jualan anda. Tidak hairan mereka mampu membayar komisen yang tinggi kepada anda.

Bayangkan jika anda berjaya menjual produk digital berharga USD100 dan mendapat komisen sebanyak 90%. Boleh imagine tak berapa yang anda dapat dalam Ringgit Malaysia?

90% X USD100 = USD90

USD90 X 4 = RM360

Banyak ke banyak?

2 Langkah Penting Untuk Jana USD dari ClickBank Yang Anda Perlu Tahu!

1 – Kajian – Ya! kajian, kajian dan kajian! Sebelum menjual sesuatu produk anda perlu buat kajian mendalam untuk mengelakkan anda kecewa dan frust menongeng kerana tak ada sale. Anda perlu tahu produk yang “hot” di pasaran dan mana produk “sejuk” yang perlu anda elakkan.

Malah anda akan ditunjukkan mana produk yang “trending”, yang sedang mendapat permintaan yang tinggi. Yang bestnya anda boleh “hold” dan boleh “on” promosi anda mengikut trending. Memang best giler!

Salah memilih produk, anda akan kecewa, tapi jika anda follow step-by-step tutorial yang diberikan, anda akan TERPERANJAT GILER kerana hari-hari duit US masyuukkk ke akaun bank anda!

Sabar-sabar saya belum habis cerita lagi..

Saya bagi sedikit panduan untuk memilih produk, mesti ada tiga PERKARA PENTING yang diperhatikan:

  1. Mempunyai permintaan yang tinggi (Graviti antara 10 hingga 50) walaupun ada produk yang Gravitinya 100 hingga 200 lebih, tapi jangan, jangan dan jangan! pilih produk ini. Kenapa? di sini jawapannya
  2. Produk yang sedang trending – permintaan sedang menaik
  3. Produk yang zero refund (jika ada refund) komisen pun akan direfund kembali kepada pembeli. Bagaimana nak tahu? di sini jawapannya.

Bagaimana nak buat research? Anda buka Marketplace dan cari produk yang ada ciri-ciri yang saya sebutkan di atas. Tapi saya ingatkan, bukan mudah anda nak jumpa produk yang ada ciri-ciri tersebut jika anda tidak dibantu oleh tool yang canggeh.

Inilah hebatnya Teknik Buat Duit Clickbank CB Method, anda akan ditunjukkan cara menggunakan tool berbayar yang berharga USD17 setiap bulan dengan PERCUMA! Serius! Tak ramai sifu yang nak ajarkan anda perkara-perkara short cut seperti ini!.

2 – Lakukan Promosi Gila-gila! (itu sahaja)

Setelah mendaftar di ClickBank dan dapatkan link affiliate anda, tak perlu tangguh lagi, anda sudah boleh mempromosikan link affiliate anda! Yang penting beri segala maklumat sebenar anda, ini bukan perkara main-main, jadi anda perlu berikan maklumat sebenar.

Cara promosi:

Promosi di facebook – Ramai yang excited menggunakan FbAds, tapi anda harus ingat, Facebook tidak membenarkan anda meletakkan link affiliate. Di situ saja anda dah kantoi. Tapi jika anda nak juga promosikan di facebook, Teknik Buat Duit Clickbank CB Method akan tunjukkan anda jalan keluar.

Bina dan tulis blog – Teknik ini mamang digunakan secara meluas oleh internet marketer di seluruh dunia, tapi masalahnya mampu ke anda menulis dalam Bahasa Inggeris artikel sepanjang 2000 perkataan tanpa kesilapan grammer?

Tpis: Artikel yang melebihi 2000 perkataan akan mendapat “perhatian” enjin carian Google walaupun ada banyak faktor lain.

Anda mungkin terpaksa menulis perpuluh-puluh artikel untuk meletakkan keyword sasaran anda di ranking pertama dalam Laman Carian Google. Serius! anda mungkin tak mampu lakukannya.

Itulah sebabnya anda perlu belajar dari CB Method, semuanya ditunjukkan satu persatu, jadi anda tidak perlu bimbang pada kegagalan kecuali anda M.A.L.A.S. (tutup buku lah!)

Teknik yang akan ditunjukkan kepada anda sebentar lagi, selepas sahaja anda klik di sini dan lakukan proses ini, anda akan terus dibawa ke kelas tutorial sebenar secara maya yang sangat bersistematik.

Jika ada kelewatan sikit-sikit tu biasa laa…

Tapi  anda pasti akan diserapkan ke group suport VIP sebenar untuk memulakan proses buat duit di ClickBank tanpa banyak soal.

Kelebihan Teknik Buat Duit Clickbank CB Method:

  • Tak perlu buat FbAds
  • Tak perlu Followup Emel
  • Tak perlu buat video Youtube
  • Tak perlu cari dan pos iklan di website iklan di internet
  • Tak perlu tulis artikel panjang-panjang dan SEO sana sini
  • Tak perlu beli Backlink dan habiskan duit ratusan ringgit untuk SEO

Anda Tak Percaya Anda Boleh Buat Duit

Dengan Clickbank?

teknik buat duit clickbank

 

Perniagaan kecil baru terima satu lagi testimoni baru..

Gembira sangat hati student ni, siap doakan warga CBMethod supaya dimurahkan rezeki.

eknik Buat Duit Clickbank CB Method

Tak ada siapa paksa anda lihat saja testimoni ini, tak ada siapa boleh paksa anda ambil tindakan dan cipta kejayaan. Nak mulakan perniagaan kecil jual bundle pun kena keluar modal dan tak ada jaminan akan jana keuntungan. Tapi dengan CBMethod dah ramai yang senyap-senyap layan duit masyuk tiap-tiap bulan.

 perniagaan kecil buat duit clickbank

Teknik buat duit Clickbank CB Method berhasil buat 2 jualan hanya dengan 2 klik. Teknik yang diajar sangat “targeted” dan boleh dipraktikkan oleh sesiapa sahaja walaupun anda tak pandai komputer kerana diajar step-by-step tanpa skip walau satu langkah pun. Yang bestnya tutorial boleh diulang berkali-kali sehingga anda berjaya.

Siapa yang sesuai explore Teknik Buat Duit Clickbank CB Method ni?

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method sesuai untuk orang malas!

Jika anda:

malas promote porduk hari-hari
malas nak tulis ads hari-hari
malas nak tulis story talling hari-hari
malas jawab whatsapp hari-hari
malas packing produk hari-hari
malas ke pejabat pos hari-hari
malas buat followup hari-hari

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method memang sesuai untuk anda.

Baca lagi testimoni terkini Teknik Buat Duit Clickbank CB Method:

Teknik Buat Duit Clickbank CB Method

Jika anda nak jadi burung bangau, silakan, tunggu dan lihat jer kejayaan orang lain.

PS: Setaip minggu ada je student-student yang hantar screen shoot kejayaan mereka buat duit tepi puluh-puluh dan ratus-ratus dolar dalam keadaan harga barang melambung tinggi. Senyap-senyap je mereka atasi malah kewangan tanpa keluar dari bilik, hanya dari atas katil sahaja.

PSS: Dah terima “hence” admin nak naikkan harga produk ni, since dah ramai yang berjaya gila-gila buat duit dari ClickBank. Sebelum terlambat dan terpaksa keluar belanja mahal boleh klik sini dan ambil tindakan sekarang juga. Yang saya bimbang admin nak tutup offer ni terus tanpa amaran!

No comment for Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Berhasil Jana USD1,312.70 Dalam Masa 12 Hari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post to Teknik Buat Duit Clickbank CB Method Berhasil Jana USD1,312.70 Dalam Masa 12 Hari

Cara Meningkatkan Perniagaan Kecil

Cara Meningkatkan Perniagaan Kecil Anda Dengan 9 Perkara Ini

Posted at June 20, 2019

Cara meningkatkan perniagaan kecil anda, ketahui 9 perkara mudah ini. Meningkatkan perniagaan kecil tidak mudah. Ini adalah salah satu cabaran paling sukar yang dihadapi... Read More

Cara Buat Duit Dengan ClickBank Tanpa Laman Web

Posted at October 9, 2018

Cara buat duit dengan ClickBank – Apabila bercakap tentang cara buat duit dengan affilate, pastinya ClickBank adalah salah satu tempat utama yang anda usha,... Read More

Untung RM15,000 Dari Perniagaan Kecil Jual Tudung

Untung RM15,000 Dari Perniagaan Kecil Jual Tudung

Posted at June 25, 2018

Untung RM15,000 dari perniagaan kecil jual tudung – Jangan terkejut! Kisah benar seorang pelajar IPT yang nak cari duit lebih untuk tampung perbelanjaan pengajiannya... Read More